Johans nyheter

Kraft och engagemang i Vännäs!

Det finns mycket kraft och engagemang kring att möta nya Vännäsbor. Igår satt stora delar av lärarkåren och fortbildade sig när det gäller itegrationsfrågor. Studiefrämjandets representant och kommunens samordnare för grundskolan hade fixat en heldag i ämnet. Det är så himla bra med detta engagemang, kul att ni jobbar hårt för att vi ska bli ännu bättre på att möta dessa människor. Jag hade hoppats på att kunna vara med en stund men budgeten var frågan för dagen, så även på gruppmötet på förmiddagen. Men jag hoppas ni känner av mitt och andras stöd för ert arbete.

Idag så satt jag tillsammans med företrädare för projektet " Gemensamt framåt" och fick inblick i hur man konkret ska jobba med sysselsättningsfrågor för gruppen flyktingar.

I eftermiddags fick jag som representant för kommunen ta emot pris för att vi har så bra och effektiv kommunal verksamhet.

Därefter intervju kring uppföljning av händelserna i våras.Hoppas den blev bra, jag är alltid lite skraj för hur de klipper ihop inslagen. Det kommer sändas på torsdag om ni är intresserade, på Västerbottensnytt.

Vilken himla bra dag! Imorgon kommer en ny, med nya möten utmaningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.