Johans nyheter

Hemåt igen!

Nu ska vi sätta vår dotter på flyg till Barcelona och tre veckors utbyte av språk och kultur. Vi har själva haft besök under ca tre veckor och det har varit väldigt trevligt och lärorikt. Inte enbart för vår dotter utan även för oss föräldrar.

Besöket i Stockholm har varit lyckat, god stämning och mycket intryck som vanligt. Våra vänner i staden har ställt upp med husrum och gemenskap. Allt har fungerat och det har varit väldigt varmt. Nu känns det skönt att få vända av hemåt igen. På måndag om en vecka finns jag på kommunkontoret igen. Då ska allt arbete sätta igång, förberedelserna för första kommunstyrelsens arbetsutskott efter sommaruppehållet ska göras och planeringen för hösten också. Många beslut väntas och så mitt i detta en valrörelse.

Jag kommer att vara ute mycket och möta medborgarna, ta gärna tillfället att påstå eller fråga när ni ser mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.