Johans nyheter

En rättvis värld är möjlig!?

Det låter väl bra?

Men det kräver att vi nästa val väljer socialdemokraterna att leda vårt land. Vi sitter nu i förhandlingar om utrikespolitiken, vapenexport, migrationsfrågor och EU-frågor. Partistyrelsen tillsammans med temagruppens ledamöter har skrivit om och lagt till delar som ytterligare förtydligar vår hållning.

 

3 kommentarer

 1. Micke

  Att behålla ROT-avdrag för rika villaägare och inte tillåta hyresrätten möjlighet göra skatteavdrag enligt ROT är inte en rättvis fördelningspolitik, långt ifrån. Extra dyra hyreshöjningar tycker sossarna är ok samtidigt som man subventionerar rika villaägare med upp till 50000 kronor per år, 100000 per hushåll.

  Att tillåta vinster i skola, vård och omsorg är långt ifrån att bidra till ett rättvist Sverige. Tvärtom, det är att bidra till ökad segregation och ett orättvist Sverige där plånboken styr självklara rättigheter.

  När sossarnas högerfalang slutar ha fullständigt initiativ inom socialdemokratin och startar lyssna på gräsrötter har ni kommit en bit på väg mot en rättvisare värld. inte före.

 2. johan Söderling

  Svar till Micke (2013-04-04 19:31)
  Nu är kongressen igång och vad du pekar på är ännu inte fattat beslut om så vi får avvakta tills lördag innan vi vet mer kring de påståenden du framför.

 3. johnny

  Hej Johan! En rättvis värld är möjlig säger du/vi! Men vi som demokrtiska SOCIALISTER måste definiera vad vi menar med rättvisa. Kan t.ex.klassamhället, kapitalismen, borgerlig demokrati m fl. bestå inom ramen för ”rättvisa”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.