SD nej tack!

Noterar att SD nu mobiliserar för att kandidera till Kommunfullmäktige i Umeå.

För egen del säger jag bara stopp!

Jag anser att SD står för en otrevlig och inhuman politik där man döljer intollerans mot invandrare bakom fagra ord.

Tyvärr så har SDsom vi alla sett kastats in i den nationella debatten mellan blocken och bägge sidor gör vad man kan för att hävda att de andra kommer att samarbeta med SD, och ingen vill bli sittande med Svarte Petter (eller SD) på hand!

för egen del kommer jag aldrig att stödja ett samarbete med SD.

Jag anser att Umeå och Sverige absolut måste visa en öpen attityd mot alla de som kommer till vår kommun, oavsett om de kommer från Vännäs, Västernorrland eller Venezuela!

Alla behövs och alla skall få en chans!

Tyvärr så upplever jag att förutom ett övertaktiserande inom partierna om hur man skall hantera SD, och ett övertaktiserande kring hur man skall svartmåla varandra. Så är det just ingen som på ett intelligent sätt diskuterar hur man på ett intelligent sätt skall bemöta detta parti.

Tvingades jag välja så valde jag att sammarbeta med Lennart Holmlund 8 dagar i veckan än att luta mej mot SD!

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Per Lundgren

    Bra skrivet Mattias!

    Jag håller fullständigt med dig! SD fösöker bara förpacka sitt unkna budskap i snygga förpackningar. I grunden handlar det om att splittra samhället och rädsla för det främmande. Bättre att samlat bemöta SD än att kasta skit på varandra.

  2. GunillaK

    Håller helt med dig. Detta är för mig personligen en av de viktigaste frågorna inför höstens val. Jag vill få raka och klara besked från samtliga partier, både på lokal och riksnivå, på hur de kommer att agera ifall SD får så många röster att de skulle kunna påverka.

    Jag önskar att våra riksdagspartier kunde tala om vilken plan de har för regeringsbildandet ifall SD får en vågmästarroll.

    Men hur som helst får SD inte stå oemotsagda i deras politik.

  3. Nicklas Sundberg

    Bra och viktigt skrivet! Invandring kan vara en tillgång för vår tillväxt och välfärd. Utveckla, inte inveckla, integrationsarbetet i Sverige och Umeå, må vara vara varje folkvalds mål.

  4. Gun Rehnman

    Jag vill inte ens tänka tanken, deras budskap är i min värld osunt och jag kan heller inte tro att någon vill samarbeta med dem!! Det är som du påpekar Per, rädsla för det man inte är komfortabel i! Vi ska inte främja en sådan människosyn.

  5. Lars Isovaara

    Jag konstaterar att det enda som förenar de nuvarande riksdagspartierna är avståndstagandet från SD. Vad riksdagspartierna vill göra åt den tidvis kaotiska situationen i en del av storstädernas förortsområden framgår inte. Bara i Uppsala har ett hundratal bilar bränts upp under hösten. Det enda svaret riksdagspartierna tycks ha är:

    -Ännu mer integration, ännu mycket mer integration.

    Hur mycket integration ska det svenska folket egentligen behöva genomlida? Är det inte dags för en helt ny invandringspolik? Är det inte dags att slutgiltligt slänga integrationspolitiken på soptippen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.