Nomineringsstämma med Centerpartiet på lördag!

I morgon lördag har Västerbottens Centerpartidistrikt nomineringsstämma då vi skall fastställa valsedlarna till Riksdag och Landsting. Stämman är på Kaplanskolan i Skellfteå men det går buss härifrån Umeå.

Vi blir väl ett 130 tal ombud, så det ska bli kul att träffa allavänner igen. Dessutom är det jätteroligt med alla engagerade kandidater som vill vara med, och sedan får vi väl se om valberedningens förslag går igenom eller om det finns voteringar att vänta.

En stämma är ju alltid en spännande upplevelse! (när jag skrev detta fick jag just en känsla av att man kanske inte är helt normal)

Extra skoj blir det att Erik skall följa med, vi har förberett oss, bälteskudden att sitta på i bussen, en penna + papper för han skall pricka av alla passagerare och lite böcker i hans ryggsäck.
Han kommer dock inte att vara ombud, det tänkte jag vänta med tills han fyller sex i alla fall.

Skall se om jag hinner med lite uppdateringar på bloggen i morgon om hur de slutliga listorna ser ut.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Pelle

    Hej Mattias, inför nomineringsmötet bör du och de andra ombuden läsa Börje Hörnslunds inlägg: http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6470582.ab.

    du kan väl dra upp en kopia åt oss alla.

    Centerpartister måste värna Centerpartiet – ni måste byta partiledare och politisk inriktning – C är inte i grunden ett ”egoistiskt parti” som övriga högerpartier utan ett ”solidariskt småföretagarparti.”

    Låt nomineringsvalen bli en vändning för C – annars är riksdagsplatserna i fara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.