Gifter i nappflaskor bra att Carlgren reagerar!

Ser att Miljöminister Andreas Carlgren (C) vill förbjuda ämnet bisfenol A i nappflaskor. Man upphör ju aldrig att förundras över de gifter som finns i saker som måste vara giftfria. Bra att Andreas C reagerar på detta och agerar snabbare än EU.

"Det finns mycket goda skäl att antal att det är hormonstörande och då talar försiktighetsprincipen för att ta det här steget, menar Carlgren."

Mer finns att läsa på Centerpartiets hemsida

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Stina Jansson

    Hej Mattias! Jag ser att det verkar som att vi har tänkt samma tanke i våra senaste blogginlägg! Det är en viktig fråga så det är bra att den lyfts på flera håll. Kanske vi skulle lobba för bisfenol-bojkott i hela Umeåregionen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.