Positiva känslor efter positiva dagar!

Jag har igår och idag deltagit på Centerpartiets eftervalskonferens i Stockholm.

VI är ungefär 200 Centerpartister som samlats för att dels resonera kring valet och valresultatet, men framförallt vända strålkastarna framåt och redan nu styra kosan mot valet 2014.
Gårdagen började lite i moll, när vi tittade på valresultatet, men ganska snart så bytte vi till en annan tonart och har istället sjungit i dur.

Micke Artursson, Anna-Karin Hatt, Andreas Carlgren och Maud Olofsson
våra ministrar! (Micke ersatte Eskil E som jagade älg)

Vi har diskuterat vårt idéprogram, den nyvalda riksdagsgruppen har fått presentera sig och vi har grupparbetat kring hur vi skall arbeta de kommande valrörelsen, allså den valrörelse som började den 20 september. Jag tror inte man kan tänka mandatperiod och valrörelse längre utan nu är det valrörelse under 48 månader i sträck!

Dessutom är det ju alltid bra att kunna träffa nationella politiker, så jag har passat på nu att bjuda upp Anders Flanking och Anders Åkesson till Umeå.
Flanking sitter i Riksdagens Kulturutskott och kommer upp för att informera sig om Kulturhuvudstadsarbetet. Åkesson sitter i Trafikutskottet och kommer upp för att lära sig mer om Norrbotniabanan.
Kul att de vill komma upp och jag hoppas att de hinner komma innan årsskiftet.

En av föreläsarna som pratat är Stig Wiklund mental coach från Västernorrland. Och det han sade var verkligen bra ögonöppnare för oss alla, "Vi blir vad vi vill"!
Och det tror jag verkligen spelar roll, i min roll som politisk företrädare för Centerpartiet så blir jag vad jag vill vara. Och det innebär att jag är Umeås bästa politiker och att jag representerar det bästa partiet Centerpartiet (för det finns bara ett)!

Eller för att citera Ingvar Kamprad:
"Underbara framtid, det mesta är fortfarande ogjort!"

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.