Centerpartiets första kandidatutfrågning avklarad

Så var första kandidatutfrågingen avklarad, Göteborg var platsen för dagens utfrågning. Det var en väldigt proffsig tillställning med Willy Silberstein som utfrågare.

Jag kan tycka att det märktes på de tre att de var lite nervösa och det kom inte så mycket nyheter denna dag.
Annie Lööf briljerade som vanligt med sitt väldigt positiva och engagerande tilltal det är verkligen hennes styrka.
Anders W Jonsson fick idag verkligen chansen att visa vilken enormt duktig talare han är, såg på kommentarerna på nätet att många som inte lyssnat till Anders tidigare blev imponerade.
Anna-Karin Hatt var mycket bra tycker jag när hon valde att inte alltid svara det som publiken ville höra utan faktiskt lade in ett realpolitiskt raster på frågorna. Det är klart att det är enkelt att säga blankt nej och vara principiellt emot en massa saker. Men frågor måste ju hanteras, ett bra exempel på detta är ju regeringens överenskommelse med (s) om ambassaderna härom veckan.Hattresan – En berättelse och 25 förslag

View more documents from Henrik Hansson
Anna-Karin passade även på att presentera Hattresan en berättelse och 25 förslag idag i Göteborg. En väldigt bra presentation av vad hon vill med sin kandidatur.
Finns att läsa här ovan men även att ladda hem på Anna-Karins Blogg

Om du hade bättre saker för dig denna soliga söndageftermiddag än att sitta framför datorn så sänds denna debatt i TV2 i morgon eftermiddag.
Och sedan blir nästa debatt i Trångsvikens Bygdegård utanför Östersund på tisdag kl 19:00, och även den webbsänds på Centerpartiets Hemsida
Det finns även möjlighet att skicka in frågor via mil om man är intresserad.
Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.