Centerpartiets första partiledarutfrågning webbsänds i eftermiddag.

I eftermiddag är det dags för den första av fyra utfrågningar av Anders, Anna-Karin och Annie.
Det har varit jättekul med den respons som Centerpartiet fått på vårt öppna sätt att öppna upp för partiledarvalet. Det har varit uppfriskande med det tre kandidaternas kampanjer och det känns som att vi har fått ett internt uppvaknande samtidigt som intresset föör Centerpartiet ökat.

Ann-Karin Hatt, Anders W Jonsson och Annie Johansson Foto: Annika af Klercker / XP / SCANPIX

Dessutom så gör ju detta att vi diskuterar politiska sakfrågor än mer än vanligt så stämman i Åre kommer nog att bli en riktig höjdare! För det är ju inte bara en ny partiledare som skall väljas vi pratar ju om mycket mycket mer än så!

De fyra partiledarutfrågningarna kommer att webbsändas på Centerpartiets hemsida, och det kommer även att sändas på SVT Forum.
Så jag tycker att alla som är politisk intresserade skall ta chansen att ta del av vad som händer!

Personligen är Anna-Karin min favoritkandidat bland dessa tre synnerligen kompetenta och dugliga kandidater. Det har varit en liten diskussion om familjepolitiken, Anna-Karins ställningstagande finner duhär.

Flera media har uppmärksammat att detta ju givetvis också är en opinionsmässig höjdare förCenterpartiet:.Aftonbladet, Resume

Idag blev det även offentligt att Maud Olofsson fått en förfrågan om ett hedrande uppdrag (omnämndes även på vk.se). Verkligen jättekul och välförtjänt!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.