Andreas: Skräms inte med Höger titta på politiken och förslagen!

Andreas Lundgren använder socialdemokraternas mest populära skrämsord: HÖGER  när han fortsätter att driva sin tes om att Centerpartiet, om vi skulle välja Annie Lööf till ny partiledare vid stämman kommer att göra en dramatisk högersväng.

Andreas räknar upp ett antal av Annies tidigare förslag och använder dessa för att belägga att Annie står för en högerpolitik.
Det är ju glädjande att Andreas fördjupar sig i Centerpartistiska riksdagsledamöters ideér och förslag problemet är bara att de förslag Andreas lyfter är gamla och utdaterade.
Mej veterligt så är det enda på Andreas lista som Annie idag stöder det som han skriver om föräldraförsäkringen. Dock har jag svårt att se ett nej till kvotering av föräldraförsäkringen är höger, personligen ser jag det mer som ett sätt att behålla köksbordsdemokratin.

Men må vara hur det vill med detta, jag överlåter till partistämman att avgöra vem som bör bli ny partiledare, jag litar på att våra 520 ombud fattar ett klokt i partiledarfrågan, samt kloka beslut i övrigt när det handlar om alla stämmoprogrammen.
Personligen förordar jag fortfarande Anna-Karin Hatt som ny partiledare, hennes avsiktsförklaring finns här nedan:Hattresan – En berättelse och 25 förslag

View more documents from annakarinhatt
Sedan återkommer jag till dej Andreas efter stämman för att diskutera om Centerpartiet svänger åt höger, framåt eller rakt fram efter stämman i Åre.
Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.