Lennart svingar vilt allt för att ljuset skall lysa på andra

Denna morgon började Lennart H med att ställa frågan om Centern behövs på sin blogg. Är inte direkt förvånad, efter det ej alltför genomtänkta blogginlägget om Whitney Houston i helgen så kommer nu även kritiken från de egna leden.
Kan inte vara särdeles kul för Lennart att etablerade socialdemokrater som Åsa Ögren eller Christer Lindwall nu offentligt går ut och kritiserar honom. Så han använder då krisfolmulär 1A och väljer att försöka rikta blicken åt ett annat håll. Denna dag blev det Centerpartiet.

Centerpartiet och Socialdemokraterna har i många avseenden en liknande historia, Centerpartiet, då under namnet Bondeförbundet samlade bönderna under de politiska fanorna. Och Socialdemokraterna samlade LO medlemmarna.
Den omvärldsförändring som skett har inneburit att det idag finns väldigt få bönder kvar, och det är ett av skälen till att vi i Centerpartiet nu påbörjat ett öppet idéprogramsarbete där alla får bidra. Vi behöver i viss mån omdefiniera vår politik eftersom världen hela tiden förändras. 

Istället för att hoppa på oss skulle ju Lennart kunna ägna tid åt att fundera på varför mer än varannan LO medlem i senaste valet röstade på ett annat parti än (s), eller vad kommunen kan göra för att stötta ICA butiken i Botsmark som ej längre får leverera livsmedel till skolan och därför har fått bekymmer med lönsamheten som konsekvens av (s) beslut i Sävar kommundel.

Men vi tackar för uppmärksamheten och meddelar att vi inte tänker lägga ner än på ett tag.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.