Lundgren viftar med högerspöket till ingen nytta

 Idag skriver Andreas Lundgren på sin blogg: Centern i Umeå vaknar och kommer med ett antal påståenden kring vad vi kommer resp inte kommer att göra i det kommande idéprogramsarbetet.

Han hänvisat till en insändare som skickats in av ett antal medlemar i Centerpartiet i Umeå.

Jag kan lugna Lundgren med att Centerpartiet i Umeå och Västerbotten just nu arbetar med vårt nya idéprogram på flera täter, på måndag kväll kommer vi att ha besök av Emil Källström från Övik, en av ledamöterna i programgruppen och efter det så ska vi skicka in ett yttrande från Umecentern. Du är välkommen att komma och vara med Andreas!

Distriktsstyrelsen kommer att ta ett yttrande den 18e januari, alla avdelningar har uppmanats att inkomma med synpunkter, allt detta innan den 5 februari.

Sedan kommer partistyrelsen att bearbeta inkomna synpunkter och allting kommer att antas på stämman 22-23 mars.

Tanken med programförslaget var just att skapa debatt och diskussion, det har inte varit tanken att förslaget skulle antas utan ytterligare diskussion och förändring det är den processen som pågår nu!

Så du kan vara lugn Andreas, vi har inte vaknar i Umecentern vi har aldrig somnat!

En kommentar

  1. Åsiktsmaskinen

    Fast bara det faktum att ledande centerpartister på fullaste allvar vill införa månggifte samt ta bort barns rätt att ärva sina föräldrar visar väl på ett parti som inte riktigt är i samklang med sim omgivning.

    Det låter som en produkt från ett facistland!

    Har C blivit brunt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.