Kerstin Nilsson en kompetent erfaren fyra

”Jag presenterar ju de som kandiderar för Centerpartiet till kommunfullmäktige i Umeå. Jag vill påpeka att detta är mina personliga åsikter och att det inte alls på något sätt är kommunicerat eller förankrat med kandidaten i fråga. Vilket ju gör att vårt nästa möte kanske blir onödigt spännande!”

Kerstin Nilsson är för många kanske ett nytt namn på kommunvalsedeln men hon är inte ny utan gör comeback. Kerstin har tidigare varit kommunaktiv men har under de senaste åren främst sysslat med landstingspolitik där hon idag sitter som Vice Ordförande i Folkhälso och Primärvårdsnämnden för södra Västerbotten.

Kerstin är en vass och skarp debattör som inte räds att ta en fight i talarstolen. Jag har flera gånger hört henne kraftfullt angripa både förre landstingsrådet Levi Bergström och nuvarande Peter OIofsson.

Kerstin har sin yrkesbakgrund på handelshögskolan där hon idag jobbar som studierektor, så frågor som handlar om högre utbildning och om hur vi kan använda universitetet och NUS för att utveckla Umeå ligger högt på agendan.

Så vill du ha en orädd politiker som jobbar för att Umeå skall utvecklas på flera områden, kryssa Kerstin Nilsson. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.