Varför inte kryssa Centerpartartiets nr 6 Solveig en hårt arbetande Centerpartist

”Jag presenterar ju de som kandiderar för Centerpartiet till kommunfullmäktige i Umeå. Jag vill påpeka att detta är mina personliga åsikter och att det inte alls på något sätt är kommunicerat eller förankrat med kandidaten i fråga. Vilket ju gör att vårt nästa möte kanske blir onödigt spännande!”

DSC00468Beachflaggan blåser omkull vem fixar jo Solveig (med hjälp av Kristina Edblom.)

på sjätte plats på vår KF lista står Solveig Granberg. Solveig är ett typexempel på den klassiska Centerpartisten. En riktig arbetsmyra som alltid ställer upp men alltför sällan får en plats i rampljuset. Solveig har varit med i partiet långt innan jag kom med och hon har en fantastisk egenskap, hon säger aldrig nej!

”Men nog kan vi fixa det!” är standardsvaret när man ringer Solveig om något. Solveig kommer aldrig bli den där politikern som kliver upp i talarstolen och gör saker på volley, men hon är enorm på att prata med människor och diskutera på nämndssammanträdena. Hon är de små¨rummens politiker.

Hon brinner för hembygden och föreningarna och jag är glad att vi förutom att ha henne som ledamot i KF även har henne i Fritidsnämnden. Så vill du rösta på en politiker som tror mer på resultat är prat – Kryssa Solveig!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.