Vilken väg väljer du?

framat

2 kommentarer

  1. Leif

    Och ändå vill ni sitta i en regering med ett parti som mer och mer lutar åt att förneka de klimatproblem vi har. Hur tänker ni här? Skit i klimatet så länge vi får makten?

  2. E

    Jag undrar hur många som kommer gå på detta. Centern har sedan länge svikit väljarna och landet som helhet. Det är liten tröst att ni vill ”fixa integrationen” när ni varit och fortfarande är, en av de ledande krafterna bakom den situation som nu uppstått.

    Varför skulle jag tro att ni kommer lösa problemet när ni vägrar se er del i det? Varför skulle jag rösta på ett parti som vill minska miljöutsläppen i ett av de länder som släpper ut minst? Vi har mycket viktigare frågor att hantera än miljöpolitiken. Att lägga en massa resurser på det är inte vad vi behöver just nu. Att vårdköerna ser ut som de gör har sina naturliga förklaringar.

    Ni har haft islamister i erat parti utan att göra något åt saken. Ni vet inte hur ni vill hantera det faktum att personer ljugit om sina asylskäl. Ibland ska de ut, ibland inte. Ni är ett parti som faktiskt vänder kappan efter vinden, även om ni säger att ni inte gör det. Centern är inte ett parti som kan leda landet framåt. Ni kan knappt leda er själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.