Solveig Granberg Centerpartiets röst i Fritidspolitiken

Solveig Granberg Centerpartiets röst i Fritidsnämnden

VK gör många bra ansatser att lyfta fram partiernas åsikter i olika frågor. I denna artikel så intervjuar man Centerpartiets ledamot i fritidsnämnden Solveig Granberg om vad som vi prioriterar inom fritidsområdet.

– Vi vill prioritera underhåll av våra anläggningar. Det är väldigt mycket som har fått stå tillbaka för det har inte funnits pengar inom fritidsförvaltningen. Sedan vill vi höja aktivitetsstödet för föreningar och så vill ha fler vanliga idrottshallar så att all ungdomsidrott får plats på vettiga tider, säger hon.

Utöver det tycker hon även att det är viktigt att fotbollstältet kommer upp och där har hon och Centerpartiet ett konkret förslag på placering.

          – Jag tycker att det ska sättas upp på Vildmannavallen. Det är centralt och där finns det ett bra underlag. Det är många förslag som har kommit in om var det ska stå, men jag och partiet tycker att Vildmannavallen är det bästa, säger              hon.

Nu innebär ju inte detta arr vi endast bryr oss om fotbollen, men Solveig sätter huvudet på spiken när det kommer till två saker:

  1. Det är viktigare att vårda de anläggningar vi har än att hela tiden bygga nya!
  2. Och då blir det ju megadumt att köpa ett jättedyrt fotbollstält som man inte använder!!!

Efter det att intervjun med Solveig skrevs så har frågan om fotbollstältets placering i vinter diskuterats, och hör och häpna: Det skall inte sättas upp!!

Läs mer i denna artikel.

Centerpartiets och Solveigs inställning är glasklar sätt upp tältet!

Lägg din röst på Centerpartiet! För föreningslivets bästa! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.