Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Att bli bäst i världen

Det krävs passion och att man vågar lyfta blicken utanför Sveriges gränser om man vill bli världsbäst. Chrsiter Wallberg, bodde fram tills han var 20 i Umeå och leder idag ett framgångsrikt IT-företag från Stockholm.

I förra veckan var han på konferens här uppe i norr och talade för företagare om att våga testa den internationella marknaden. Oerhört inspirerande, tyckte deltagarna på konferensen, och fler fick nog en knuff i riktning mot att se över sitt eget företags exportmöjligheter.

För företagare i regionen som sträcker sig från Övik och norrut är det här viktigt att höra. Det går att nå ut längre än kring den egna bygden. Det finns en marknad utanför Sveriges gränser. Christer Wallberg målar inte upp några enkla gröna skogar och guldfynd, det är ett hårt arbete som väntar för det norrländska företag som vill ut på världsmarknad.

Men det är så viktigt att några vågar pröva sina vingar.

Läs mer om vad Christer Wallberg tyckte kring att satsa på internationell marknad.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.