Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Spotify och Facebook kopplas ihop

Den digitala skivspelaren på nätet, Spotify, släpper nu en ny version av sitt program som gör det möjligt att koppla sitt eget musiklyssnande till sina vänner på Facebook. Och ta del av den musik som de lyssnar på.

Med Spotify och Facebook blir det möjligt att dela musikkultur med sina vänner och kliva in i deras skivsamling och musikval. 

För marknadsföring av ny musik kommer det här att bli mycket viktigt. Det skivbolag eller den artist som kan få många att sprida deras nya låtar vidare till vänner får här en marknadsföringskanal som kan slå mycket sort. Och dessutom alldeles gratis.

Kolla videon hur tekniken fungerar.

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.