Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Kundvård via internet

Lisbet Olofsson som är egen företagare inom friskvård berättar på InfoTech Umeås webb om hur hon arbetar med kundvård och stärker sitt varumärke med blogg, Twitter och Facebook. Lisbet är en av VK:s mer aktiva bloggare och driver fröetaget Hälzosam. Som egen företagare utforskar hon nätets möjlighet att förstärka sina relationer med tidigare kunder och med blivande kunder.

Det är spännande och mycket intressant att följa hur en småföretagare kan använda sig av sociala medier på nätet för att stärka sitt företag. Jag tror att långt fler skulle kunna göra detta och skulle vinna mycket på det. Nätet ger en möjligt att bygga relationer som tar vid sedan kunden lämnat affären eller företagets lokaler.

Men Lisbet säger också att det tar tid så man måste hitta en naturlig rytm i arbetsdagen för den där kvarten eller halvtimmen som det tar att formulera sig.

Läs mer om Lisbet Olofsson 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.