Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Luffarschack på nätet vinner pris

Kommer du ihåg det där fyra i rad-spelet som går uit på att man före sin motspelare ska få fyra prickar, slantar, kryss eller markeringar i rad. En form av luffarschack, helt enkelt.

Nu har Skellefteåföretaget Morningdew Media med sin variant av fyra i rad gjort internationnel succé. Med sitt spel Luminati har man nämligen vunnit tredje pris i en internationell flash spel-tävling arrangerad av Come2Play.

Luminati är ett fyra i rad-spel från Morningdew Media som går ut på att sätta fyra polletter i rad samtidigt som du ska hindra din motspelare att lyckas med samma sak. Grunden är det gamla klassiska spelet som gjorts om i flash-format. Bronsplatsen knep man med motivering från tävlingsjuryn att man lyckats med utsökt design och maffiga ljudeffekter.

Kul att se västerbottnisk framgång på den digitala scenen.

Läs mer om spelets framgång.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.