Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Grattis Simon Lindgren!

En av Sveriges mest "superkreativa förebilder i det digitala Sverige". Utmärkelsen går till Simon Lindgren, professor vid Sociologiska institutionen vid Umeå universitet. Det är tidningen Internetworld som listat 62 framstående förebilder värda att hålla ögonen på framöver.

Men inte nog med Internetworlds svenska lista. Simon Lindgren har nyligen också hamnat på internationella listan över de 50 mest intressanta sociologiprofessorerna på Twitter.

Simon Lindgrens forskning har både bredd och djup och rör främst frågor kring nya medier, ungdomskulturer och subkulturer. Och mycket mer. En professor från Umeå väl värd att följa för den som vill djupdyka i digitala frågor.

Här finns Simon Lindgrens blogg.

Följ honom också på Twitter.

Grattis Simon!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.