Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Social? Tar tag i saker? Har en idé?

Internet har gett oss mängder av möjligheter att göra olika snabbtester. En av de senaste är Karriärprofilen som vill hjälpa dig att få ett grepp över vilken personlighet du har, kanske slumrar en företagare i dig?

Karriärprofilen finns på Uminova Innovations webb där du svarar på 32 snabba frågor som ger en profil över din person. Du kanske är en projektledare som får saker att hända. Eller en idérik innovatör. Eller en entreprenör som vill satsa på att bygga upp ett växande företag. Kanske en kombo som har lite av varje i sig eller en medarbetare som går in för att vara en trygg lagspelare.

Med frågor om hur du ser på affärsidéer, arbete och fritid, pengar som drivkraft, hur du tacklar motgångar, om du är social och är bra på att bygga relationer och många andra frågor får du fram en karriärprofil som kanske kan hjälpa dig att vidare i dina funderingar kring framtida vägval. Åtminstone kan det vara en av pusselbitarna du kan behöva inför framtida val.


 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.