Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Umeå värvar från Stockholm

När 16 it-företag från Umeå åker till Stockholm för att värva hemvändare och andra till it-branschen i Umeå uppmärksammas det av nationell it-media. Inte så konstigt eftersom det är en unik satsning som Umeå gör, faktiskt för andra gången då man gjorde en liknande lyckad satsning i hösten 2011.

Det är sajten idg.se som lyfter fram Umeås satsning på att växa ännu mer som it-stad inför arrangemanget Umeå på Strand den 31 maj då 16 företag från Umeå tillsammans med Umeå kommun, Umeå universitet och InfoTech Umeå bjuder in utflyttade och andra it-kunniga för att nätverka och kanske hitta fram till lyckade rekryteringar.

Bland de som finns på plats i Stockholm är Cinnober, Sogeti, Logica, Codemill, Teknikhuset, Upkeeper, Acino, UDK, Dohi Sweden, Evry, Hi5, Vitec, Integpro, Tieto och ITS vid Umeå universitet och Umeå kommun.

Läs mer på InfoTech Umeå om satsningen.

Urklippet nedan visar rubrik från idg.se.


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.