Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Västerbotten i Almedalen

Det är på Novgorodgränd 1 i Almedalen som mycket händer för de Västerbottningar som sökt sig till politikerveckan i Visby. Här har Region Västerbotten hyrt in sig i en gammal biograf och bjuder på frukost, seminarier, spaningar, mellansnack och nätverkande nästan dygnet runt.

Från lokalen sänder man också live-tv via Bambuser. Igår kväll deltog jag i en spaning tillsammans med Thomas Hartman, Region Västerbotten, Harriet Claesson, Skellefteå kommun, och Jocke Jardenberg, inbjuden som expert på sociala medier. Med oss fanns även Thomas Hartman från Region Västerbotten. Med fast hand ledde Erik Laakso våra spaningar utifrån vad vi upplevt under måndagens Almedalen.

Bra initiativ att samla folk på detta sätt för att Västerbotten ska kunna få en tydlig plats i Almedalen.


På spaning med Region Västerbotten. Bland andra deltagare syns Maria Hedblom, Sven-Olov Edvinsson och Anders Almberg.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.