Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

iPhone-spel på toa, i duschen och sängen

Han spelar i sängen när han vaknar. Fortsätter vid frukost. På toa. I duschen. James ”Master52” Lambert från Kansas City, USA, avslöjar hur han gör för att hålla världsledningen i Mad Skills Motocross, iPhonespelet från Umeåföretaget Turborilla.

Över 15 000 deltagare är med i den tredje världsturneringen i Mad Skills Motocross, ett iPhonespel från Umeåföretaget Turborilla som gör stor succé internationellt. Mästaren nu liksom i de två tidigare turneringar som Turborilla anordnat är James ”Master52” Lambert från Kansas City, USA.

Men statistik som släppts av Turborilla från den första veckans omgång visar att det kostar att ligga på topp. Sammanlagt har James Lambert kört igång spelet 3 833 gånger denna första vecka. Ändå är han inte värst. En av konkurrenterna, BigbadB8s, har hela 6 469 starter under första veckan. Men James Lambert är snabbast av alla 15 000 spelare.

I en film som James ”Master52” Lambert lagt upp på Youtube berättar han om hur omfattande insatser som krävs för att vara i ledningen av Umeåspelet Mad Skills Motocross. Lite med en glimt i ögat är det nog som han visar hur han spelar direkt när han vaknar, vid frukosten, på toa och i duschen. Men klart är att det finns ett mått av sanning i filmens intervju. För den som vill vara etta i världstoppen får allt ligga i.

Här nedan berättar James "Master52" om utmaningen med att leda Umeåspelet
 

Det här är inlägg 6 av 100 i bloggutmaningen #blogg100, här kan du läsa vilka andra som deltar.
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.