Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Delar med sig av it-nyheter

Senaste nyheterna från Microsoft presenteras i dagarna i en direktblogg av fyra konsulter på Umeåföretaget Hi5. Inom it-branschen i regionen har Dohi Sweden myntat begreppet ”ta världen till Umeå”. Men man är inte ensam i denna strävan. I dagarna har exempelvis fyra konsulter från it-företaget Hi5 landat i Madrid för att följa Microsofts årliga event TechEd Europe.

hi5Madrid2013
Hi5-gänget på Teched Europe 2013: Peter Johansson, Christer Hellquist, Robert Ahlström, Stefan Lundin.

Med blogginlägg om de senaste nyheterna från Microsoft ger Hi5-konsulterna hela regionen i Västerbotten möjlighet att ta del av hur Microsoft vill förändra världen med it-lösningar. Det är en bra utveckling att medarbetare från företag i regionen är öppna på detta sätt och vill dela med sig av vad de möter på konferenser och arrangemang ute i världen.

Besöken på olika mässor och konferenser är stort till antalet om man tittar på alla företag i Umeåregion och Västerbotten. Kan fler göra som Hi5 och sprida de idéer man möter också tillbaka till intresserade i vår region är det mycket bra.

Här kan fler gärna ta efter.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.