Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Digitalt i norr kan vinna pris

Svenska publishing-priset är Sveriges äldsta och bredaste publishingtävling och delas varje år ut till företag och organisationer som lyckats speciellt väl med sin kommunikation. Inom avdelningen Digitalt finns flera bidrag med från Västerbotten i årets nomineringar.
Teknikhuset från Umeå är med för arbetet med Norra Skogsägarnas webb. Hello Future för appen Mitt Skellefteå, byrån Krux för en nylansering av Skellefteå kommuns webb samt digitala tidningen Aktum Online från Umeå universitet som tagits fram i samarbete med Umeåbyrån Plakat och Intellecta Corporate.
Stort grattis till nomineringarna och mycket roligt att Västerbotten på detta sätt visar sin digitala förmåga!
Vem som blir vinnare i de olika kategorierna tillkännages vid Svenska Publishing-Dagen i Stockholm den 23 oktober.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.