Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Uminova en av Sveriges bästa inkubatorer

Uminova Innovation hyllas som en Sveriges bästa inkubatorer. Det är en viktig verksamhet som handlar om att stötta och hjälpa entreprenörer som sitter på idéer till nya produkter och tjänster. Från Uminova Innovation, med säte i Umeå, har flera spännande företag kommit. Dohi Sweden, CodeMill, COS Systems, Limes Audio, Nuiteq och Tempus är några av företagen som fått hjälp genom Uminova. Flera av företagen har sin verksamhet inom nya områden som stöttas av de särskilda satsningarna InfoTech Umeå (där jag finns som redaktör för nyhetssajten) och BioTech Umeå.

Jätteroligt att Umeå får ljus på sig också i detta sammanhang. Läs mer på InfoTech Umeå om utnämningen.

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.