Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Zordix i vattenskotervärlden

För någon vecka sedan berättade Zordix från Umeå att ett nytt avtal skrivits med Fort Knox, moderbolag till fastighetskoncernen Balticgruppen. Avtalet innebär en investering i spelet Aqua Moto Racing Utopia,

Nu uppmärksammas avtalet kring det kommande Wii U-spelet också internationellt. En mängd spelsajter har redan skrivit om Umeåföretagets kommande lanseringen, men nu sällar sig också USAs största  vattenskotertidningen ProRider Watercraft Magazine till de som uppmärksammar Zordix.

AMRU_feb2014_clean
Illustration ur Zordix-spelet Aqua Moto Racing Utopia.

ProRider lyfter fram spelets nya möjligheter att visa vatten på ett realistiskt sätt: ”The game features completely new water tech to make the tracks more realistic, as well as the ability to compete in both local and internet multiplayer matches.”

Återstår nu att se om Zordix kan göra som Turborilla från Umeå. Turborilla har med sitt spel Mad Skills Motocross lyckats ta sig in bland professionella motocross-förare som gärna också kör det digitala spelet. Bra marknadsföring väntar också Zordix om de tar sig in i vattensportvärlden.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.