Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Här är filmerna från Webbdagarna

Missade du Webbdagarna i Göteborg? Här gavs en mängd mycket intressanta föreläsningar om internet idag och nya sociala medier. Som tur är, för dig som missade det hela, har arrangören Internetworld spelat in föreläsningarna och lagt ut dem på webben. Här är några guldkorn.

Storyn bakom Zlatan och Volvo
Per Carleö, marknadskommunikationschef på Volvo Personbilar, berättar om den uppmärksammade kampanjen med Zlatan Ibrahimovic. Se filmen här.

Så möter du den digitala framtiden
Martin Ragnevad, vd på Daytona, talar om vår gemensamma digitala framtid. Se filmen här.

Hur unga använder sociala medier
Entreprenören Lina Areblad talar om hur dagens unga använder sociala medier idag och imorgon. Se filmen här!

Faith and reason
Hur påverkas den kreativa processen av digital teknik och datadrivna beslut? Charlotte Housel, digital strateg på McGarryBowen i New York, pratade på Webbdagarna Göteborg. Se filmen här.

Vi lever i ett prototypsamhälle
Hur bygger man sitt varumärke i en värld som ständigt förändras? Det är temat när Lisa Lindström, vd på byrån Doberman, pratar på Webbdagarna Göteborg. Se filmen här.

”Så blev Aftonbladet Sveriges bästa sajt

På Topp100-galan utsågs Aftonbladet till årets bästa sajt 2014 av Internetworld. På Webbdagarna Göteborg berättar Anderas Aspegren från Schibsted Publishing om strategin och planerna framåt. Se filmen här.

Reglera mänskligt beteende, inte teknik

Internetgurun Jeff Jarvis om kontroll, skydd och teknikpanik. Det är enligt honom de tre största hoten mot det öppna, fria nätets framtid. Se filmen här.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.