Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Heta teknikbolag i norr söks till 33-listan

De senaste fyra åren har företag från Umeå funnits med på 33-listan över Sveriges hetaste unga teknikbolag. Algoryx Simulation fanns med 2011 och 2012, medan Limes Audio tog sig in på listan 2013 och 2014.

LimesAlgoryx33Lista

Nu är det dags för en ny ranking och den 4 februari kommer 33-listan till Umeå för att utse bolag från norra Sverige till listan för 2015. Träffen är öppen och gratis för alla så den som är intresserad av att få koll på senaste teknikfynden från norra Sverige bör ta chansen att vara med.

För att få komma med på listan krävs att företaget är baserat på en innovation och max sju år gammalt. Det får inte vara noterat på någon form av handelsplats och kan endast vara med på 33-listan tre gånger. De slutliga vinnarna utses av en jury som tidningarna Ny Teknik och Affärsvärlden utsett.

I Umeå medverkar även Ola Friström som talare. Han egenföretagare sen 25 år med flera utvecklingsföretag och innovationer bakom sig. Ola Friström är en av grundarna och delägarna i Smartplanes från Skellefteå där han är VD.

Läs mer och se anmälan till 33-listan i Umeå, 4 februari 2015.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.