Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Affärsnyheter om it lockar

Affärsnyheter lockar. Vi ser det på ett växande intresse för Infotech Umeås nyhetsrapportering om it-branschen i norr. Och vi ser det nu senast på intresset för den digitala affärssajten Affärsliv24 som Västerbottens Kuriren lanserade måndag 17 augusti.

Infotech Umeå har funnits på nätet sedan början av 2010 och har blivit en viktig del av rapporteringen om den växande it-branschen i Umeå, Skellefteå, Lycksele och Västerbotten.

Att Infotech Umeå är en satsning inom inkubatorn Uminova Innovation gör det särskilt lämpligt för sajten att följa de gryende företag som finns tech och it-sektorn. Uminova Innovation arbetar med så kallade startup-bolag, många av dem satsar på digital utveckling.

Därför är det också roligt att kunna se hur Affärsliv24 uppmärksamma många av de nyheter som Infotech Umeå vaskar fram ur it-branschen. Tillsammans ger det en signal om Västerbotten som ett starkt it-län.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.