Hanssons spaning

IT, digitalt liv och nya medier

Så har Dagens industri aldrig skrattat förut

Närmast hejdlösa skratt och dånande applåder utbröt när årets Gasellvinnare i Västerbotten Thorbjörn Holmlund, Svansele Vildmarkscenter, intervjuades av Dagens industris Lotta Edling ikväll i Umeå. Thorbjörn svarade på frågorna med sin alldeles bredaste Svansele-dialekt och berättade om den älggaranti som hans företag ger till turisterna. Garantin innebär att den som inte får se en älg under utflykterna får pengarna tillbaka. På 20 år har det bara hänt tre gånger men Thorbjörn Holmlund berättar att inte heller då fick han ge tillbaka några pengar. Turisterna var ändå helt nöjda.

När sedan Lotta Edling frågade om projektet med att bygga en 45 meter hög älg bröt såväl Lotta Edling själv som hela publiken ut i jubel inför en alldeles hejdlös beskrivning av planerna på att bygga detta enorma landmärke.

IMG_5844

IMG_5845

IMG_5846

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.