Spöket som bor…

Helena herself…i mitt hus har rivit ner hallspegeln inatt, eller rättare sagt imorse EXAKT kl 04:00. Lite creepy faktiskt eftersom alla spökiga saker som händer i vårt hus för det mesta brukar hända kl 03:00

Undrar om han eller hon har ställt om klockan också på nåt vis? Går spöken också på sommartid?

Som tur var så gick inte själva spegelglaset sönder, men det blev ju ändå en del oväsen och det tog två sekunder så hade hela familjen vaknat och sprungit ner för att titta vad det var som levde om så förbenat?! Puuh.. det tog en bra stund att somna om.

Att höja pulsen på det sättet, vid den okristliga tiden på morgonen är inte att rekommendera.

Hursomhelst.. jag TROR på spöken. Har sett både ett och annat som är svårt att förklara till och med för en tvivlare. Men när det gäller vårt lilla husspöke så vill jag gärna tro att han eller hon är en vänligt sinnad själ som bara vill tala om att ’det’ finns.

Det är helt enkelt någon som gillar att vara med oss vare sig vi vill eller ej, men det gör inget. Det känns inte som att det är något ondskefullt i alla fall. Så då är det är det lugnt tycker jag.
Och inte är det någon som måste matas och tvättas kläder efter heller *skrattar*

Hoppas alla får en finfin dag, även ni odödliga själar… BuuuUUUUUuuh.. Moahahaha.. *rasslar me kedjorna o sticker ner på stan*

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Känner igen det där med klockan 03. Då satte vår micro igång att pipa, jag var tvungen att slita ut kontakten. Sen gick det en vecka och då går brandvarnaren igång…klockan 03. Och det brinner ingenstans, dessutom blir jag denna gången tvungen att slita ner hela spektaklet från taket då jag inte kan stänga av den på det vanliga viset. Men nu har det varit tyst, bra nog länge. Ha en trevlig helg!

  2. Lilli

    Har nog haft en del upplevelser jag med! Men inte där vi bor nu. Men som oftast verkar dom bara vänliga. För mig har dom haft vattenanknytning.Kranar som rinner. Man stöter aldrig på dom när man väntar dom, utan dom dyker upp när man minst anar. Och det lustiga är att man blir inte så rädd som man tror!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.