Edward Riedl (M)

Nu kommer (S)kattechocken

Av , , Bli först att kommentera 4

Nu kommer (S)kattechocken! Nu börjar regeringen öppna upp för enorma skattehöjningar. Den nya S och MP-regeringen kommer dessutom att lägga många nya och tunga skatter som drabbar Norrland och långa avstånd. Det är kilometerskatt för tunga fordon, flygskatt och nu höjd bensinskatt. Alla sådana skattehöjningar drabbar Norrland hårt.

Edward Riedl (M).

Bli först att kommentera

S och MP tänker försämra ROT-avdraget

Av , , Bli först att kommentera 6

S och MP tänker försämra ROT-avdraget! Nu tänker S och MP-Regeringen försämra ROT-avdraget! Snart har socialdemokraterna brutit alla sina vallöften. Det leder till färre jobb och sämre möjligheter för många att ta hjälp av hantverkare. Efter 8 år med alliansregering hade Sverige högst andel av den vuxna befolkningen i arbete i hela EU. Inget siffertrixande utan riktiga jobb. Nu tänker S och MP på område efter område förstöra allianspolitik som ledde till fler jobb. Jag ser fram emot valrörelse 2018 så vi kan få tillbaka alliansregering igen.

Edward Riedl (M).

Bli först att kommentera

Alliansen pressar regeringen

Av , , Bli först att kommentera 6

Alliansen pressar regeringen! Det är bra att alliansen nu sätter press på regeringen när det gäller överskottsmålet. S lovade innan valet att de stod bakom överskottsmålet. Efter valet är de nu redo att sätta svensk ekonomisk stabilitet på spel. Nu har vi från alliansen meddelat att vi inte tänker acceptera att regeringen ensidigt förändrar detta.

Edward Riedl (M).

Bli först att kommentera

Retorikutbildning med unga moderater i Västerbotten!

Av , , Bli först att kommentera 9

ret
Jag och min moderata kollega Hanif Bali har den här helgen haft retorikutbildning med unga moderater i Västerbotten! På bilden är de utspridda på partikansliet och skriver tal. Väldigt roligt att se när de blir bättre och bättre.

 

Edward Riedl (M).

Bli först att kommentera

Sverige väljer en farlig väg i utrikespolitiken

Av , , 5 kommentarer 8

Sverige väljer en farlig väg i utrikespolitiken! Sverige ska alltid tydligt stå upp för mänskliga fri och rättigheter. Samtidigt är Sverige ett av världens mest handelsberoende länder. 50% av vår BNP kommer från handel med andra länder. Svenska företags framgång i den globala ekonomin, där många handelspartners är diktaturer, är grunden för hela vårt välstånd. Den nya röd-gröna utrikespolitiken riskerar att slå ut många viktiga arbetstillfällen. Att Sverige under kort tid med en svag regering gjort sig ovän med stora delar av omvärlden är allt annat än bra. Det är fullt möjligt att kritisera andra länder utan att hamna i öppen konflikt.

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

M är framtidspartiet i Sverige

Av , , 4 kommentarer 3

M är framtidspartiet i Sverige! Enligt en mätning från Demoskop uppfattas nya moderaterna som det mest framtidsinriktade partiet i Sverige. Nya moderaterna ska fortsätta utvecklas för att även imorgon uppfattas vara det parti som har de bästa förslagen för att möta framtiden.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

Svenska förarbevis för snöskoter ska gälla även i Norge

Av , , 2 kommentarer 9

de

 

Jag har under gårdagskvällens debatt med infrastrukturminister Anna Johansson (S) fått ett löfte av henne att regeringen skyndsamt ska jobba för att lösa problemen avseende giltigheten för de svenska förarbevisens giltighet i Norge för snöskoter. Jag har även omvänt lovat henne att bistå i detta.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

Ekonomiskt oansvarig regering

Av , , 3 kommentarer 13

Till slut hände det som socialdemokrater lovade aldrig skulle hända. Nu tänker de tillsammans med MP och V överge överskottsmålet som gett Sverige ekonomisk stabilitet och trovärdighet. Mest intressant är det att höra finansminister Magdalena Andersson som tidigare påstått att ladorna är tomma och svensk ekonomi är misskött istället helt byta tonläge. Helt plötsligt är Sverige ekonomiskt välskött och statsskulden är på historiskt låga nivåer. Hon menar att Sverige faktiskt är så välskött att det nu är dags att spendera igen. Det är på alla sätt ekonomiskt oansvarigt och kommer återigen att göra Sverige mindre rustat för att möta internationell ekonomisk oro.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

S och MP kommer inte att bryta det militära samarbetet med Saudiarabien

Av , , 2 kommentarer 13

Det mesta tyder nu på att S och MP-regeringen, trots all kritik mot alliansregeringen, inte kommer att bryta det militära samarbetet med Saudiarabien. Inte minst sedan S börjat läcka sin ståndpunkt till media samtidigt som frågan förfarande bereds på regeringskansliet. Vad tycker MP:s väljare om detta?

 

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20370192.ab

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

Årsmöte med M i Skellefteå

Av , , Bli först att kommentera 9

ske11

 

Igår var jag inbjuden talare när Skellefteå-M hade sitt årsmöte! Välbesökt och mycket bra stämning. Extra kul att det var flera nya medlemmar på plats. Stort grattis till nyvalde ordföranden Micaela Molin.

Edward Riedl (M).

 

Edward Riedl

Bli först att kommentera