Egons blogg

Valdagen!

 

Så är vi framme vid avgörande stund. Vi politiker får se vad våra väljare vill ha för styre. Det är en spännande afton vi har att se fram emot. Oavsett hur valet går i kommunvalet, har jag bara en önskan. Jag hoppas att alla politiker i Åsele vill dela den med mig.

Nu rensar vi bordet och börjar en ny mandatperiod. Alla politiker börjar hälsa på varandra och visar att det finns social kompetens i Åsele. Vi ska prata med varandra och gemensamt arbeta för att skapa ett bra klimat för både företag och politiker. Det kommer att ge ringar på vattnet ute bland medborgarna i Åsele och i olika media.

Vi måste slutföra saker som vi påbörjat och inte bara hoppa vidare till något nytt hela tiden. Det är ett stort slöseri med tid och pengar, som inte leder fram till något. Det är inte avgörande vad partiet heter, för att saker ska bli gjorda, det är människorna som tillsammans vill göra något, som är avgörande.

Min förhoppning är att alla har modet, att samarbeta över partigränser för Åseles bästa. Att det blir en konstruktiv dialog, då vi pratar med varandra. Vi lyssnar och ställer frågor. Alla som sitter på olika möten, ska bidra med sin kunskap och delta aktivt. Vi ska fatta besluten tillsammans.

”Det enda som kan göra drömmen omöjlig, är rädslan för att misslyckas”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.