Johans nyheter

Nu spänns bågen!

Argumenten slipas och politiken analyseras. Frågorna är många och synpunkterna vassa. Jag befinner mig i Lycksele där vi under två dagar träffas och delar erfarenheter och kunskap inför analkande partikongress. Det är kul och intressant att lyssna och delta i samtalet om alla de över 1000 motioner som ska behandlas. Vi som deltar är ca 20 ombud från länet. 

Det är skönt som omväxling att få vistas i ett sammanhang med enbart socialdemokrater. I vardagen är ju läget annorlunda. I kommunen jobbar vi ju ofta sida vid sida med oppositionen.

Vi fortsätter resonera i morgon sen bär det av till Vännäs igen och deltagande vid cermonin då vi firar våra lojala medarbetare som arbetat 25 år i kommunen. Det är alltid lika trevligt att få vara med och uppmärkasamma dessa trotjänare.

Johan 

4 kommentarer

  1. Dan Oskarsson

    Vi tar väl hand om Johan och han tar lika bra hand om oss övriga. Inte lätt för honom att komma från Vännäs, van att vara ensam om de bästa lokala politiska lösningarna, till att för några dagar vara en i mängden av politiker med de bästa centrala och regionala lösningarna för landet. Har personligen en svaghet för moderata oppositionspolitiker, de är ju bäst i den rollen, så min hälsning går till Jan N. Hoppas att allt är bra med dig. Läser din blogg vid tillfälle. Du är ju, trots att du inte riktigt tror mig, min favoritmoderat i 4-milsradien räknat från Vindeln. Dan 🙂

  2. Jan N

    Dan, jag får tro dig på ditt ord. Tackar, tackar! *s*
    På tal om oppositionspolitik så hoppas jag att ni kom fram till lite bra idéer ni kan ha användning för under kommande mandatperiod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.