Tredje inställda flyget!

Nu ger jag upp tanken att vara närvarande i Stockholm idag. Igår var jag bokad på två flyg och bägge blev inställda. Idag var jag uppe med tuppen och hann precis duscha, klä på mig och var redo för att hämta tidningarna när mobilen piper till. Nytt SMS om inställt flyg.

Det är bara att meddela återbud till Sveriges Kommuner och Landsting. Framförallt är jag glad för att jag inte sitter fast i Stockholm.

Jag ser fram emot att Botniabanan börjar gå. Sällan eller aldrig har en investering varit så väl "timad". Botniabanan och så småningom Norrbotniabanan har helt klart en framtid för sig. Väl drastiskt att det skulle behövas en hel vulkan på Island för att tydliggöra detta.

Men, men vi lever helt klart i en föränderlig värld och Botniabanan är en del av den

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lennart Holmlund

    Vilket bolag skulle du flyga med när du fick sms. SAS kunde det defenetivit inte vara för när Taxin kom sa han att han hört det på radion, men att komma fram på SAS gick inte och kvart över fem fanns ingen info på SAS hemsida för det kollade jag

  2. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Lennart Holmlund (2010-04-22 07:01)
    Sms:et kom 05.19 med text SAS. Flyget är inställt AVG 06:35 är inställd! (Fick två likadana meddelande fast andra flyg igår).

    Alldeles rätt att det saknades information på alla andra ställen. Jag kollade noga och försökte ringa till Umeå flygplats. Så småningom kom informationen fram men det satt uppenbarligen hårt inne.

    Det var likadant igår. Jag fick meddela resebyrån att SAS från Umeå var inställt. Själva hade de ingen kunskap om detta.

    Slutsats: Att SAS försöker att undanhålla information till passagerarna så länge som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.