Dagens VK avslöjar:

Lennart Holmlund kämpar hårt för att förklara vad han egentligen menar med sin blogg som syftade till att ta heder och ära av Centerpartiet. Syftningsfel heter det uppenbarligen när det är uppenbart att bloggen var långt över, det som är politiskt korrekt i Sverige. Nu när fler i det egna laget börjar ifrågasätta, osar det plötsligt hett. Partiet ber om ursäkt men själv vägrar han.

Under tiden använder Vänsterpartiet tiden till att berätta att de styr Umeå.

 Allt detta går att läsa i dagens VK.

 Frågan är om det var den utvecklingen som var tänkt när samarbetsavtalet konstruerades från (S)-sidan (min kommentar),

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Åsiktsmaskinen

  Vänsterpartiet styr Umeå på precis samma sätt som Folkpartiet styr Sverige. Alltså att de deltar i ett styrande samarbete.

  Så himla felformulerat kan det väl ända inte vara av Herr Sjöstedt?

  Eller menar du att Folkpartiet heller inte styr Sverige?

 2. Åsiktsmaskinen

  Håller för övrigt med dig angående Holmlunds blogginlägg. Någon form av rim och reson behöver finnas även mellan politiska motpoler!

  Men jag noterar dock i denna numera nationella debatt att ingen säger något om sakfrågan i Holmlundsinlägg, alltså att Centern kraftigt vill försämra fackföreningarnas möjligheter att påverka sina respektive arbetsplatser. Det enda som debatteras är Holmlunds liknelse.

  Det är ett lysande exempel på hur svensk politik ser ut idag, ingen debatterar viktiga sakfrågor utan alla tar varje chans att hänga upp sig på olyckliga (eller i detta fall dumma) uttalanden från motståndarna.

 3. Britt-Marie Lövgren

  Svar till Åsiktsmaskinen (2012-08-20 10:17)
  Jag har då aldrig hört någon folkpartist brösta sig med att Folkpartiet styr Sverige. Det är tämligen uppenbart att det är några partier till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.