Hur kan kroppens snyggaste delar förarga så många?

Jag blir så full i skratt när jag ser en del kommentarer angående "bröstchocken i västerbottensnytt"

Vad är det MED folk egentligen? Personligen tycker jag att det är lite roligt med sånt. Varför ska bröst jämt förknippas med en massa negativa saker som gör att folk blir alldeles galna och börjar skrika om kvinnoförnedring och allt möjligt dumt?

Bröst matar man bebisar med. Bröst är (för det mesta) finfina kroppsdelar och för all del väldigt användbara. Bröst diggas av både kvinnor och män och dessutom föremål för diverse forskning och rosa bandet och allt möjligt bra…

Så snälla ni arga människor.. Lägg av att bråka och klaga på nakna/halvnakna bröst. Dessa kroppsdelar är ju lika naturliga som händer och fötter så vad är problemet?

Nä, låt brösten få vara och dyker det hux flux upp ett par schyssta lökar lite oplanerat i rutan.. So what? Bara att glädjas åt det lilla.

Själv är jag ofantligt glad över att ha två högfungerande bröst som hållit mina ungar vid liv under sina första levnadsmånader. Och att de dessutom sitter kvar i en hyfsad position trots min medelålder är jag också jävligt glad över.

*skrattar*

"Aj lajk boobies…"

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Liw

    Hehe, hela den där diskussionen grundar sig ju i att dagens samhälle i större grad ser bröst som sexobjekt än som matförråd. Undrar varför? Det är till och med stötande att i många samanhang amma sitt barn, helt sjukt!

    kram

  2. Sanna

    Måste ju va jävligt jobbigt för dom på sommaren då, de kan ju inte ens besöka en badstrand eller inte ens gå på simhallen förresten!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sanna (2009-10-23 01:38)
    Jaa.. det kan inte vara lätt för människor som är allergisk mot nakna kroppar i allmänhet *skrattar* Jag tycker i alla fall att fötter är lite läskiga.. så hellre snygga bröst än fula fötter haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.