Mycket har hänt sen den här bilden togs….

Från mobilen

Mycket har hänt sen den här bilden togs. Sommaren som var känns avlägsen just nu och nästa sommar känns ännu mer avlägsen. Luften har gått ur mig totalt och jag bävar lite inför vintern om jag ska vara ärlig. Nu är det dessutom 4 veckor till flytt och vi lever i totalt KAOS men det ska gå! Alla vet ju att ur mitt kaos brukar ordning födas.. Men åh, så skönt det vore om jag var lite piggare! Hm.. Dagens lilla insikt: kaffe kanske vore något? 😀

4 kommentarer

  1. tiger

    Kaffe är ALLTID något:-D

    Dels har det varit turbulent runt dig ett tag och dels har du haft en fantastisk vigsel i tankarna. Inte alls underligt att luften gått ur dig. Det kan den göra både när tråkiga och underbara saker sker.

    Jag tror att du behöver andas lugn några dagar, bara andas, inte göra! Sedan kan du börja oroa dig för vintern, haha.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till tiger (2011-11-08 10:05)
    Kaffe är drycken som får världen att snurra *skrattar* Jo, jag satt just och reflekterade över att det inte ÄR så konstigt att man är så slut. Livet har varit så otroligt hektiskt ett tag!

    Måste nog köpa mer rosenrot.. det bruklar också funka kanonbra 😀 Och jag ska verkligen bara ta det lugnt nu några dagar.. jag vet ju att jag behöver det. Men det är lite svårt att tvärnita när man är van att ånga på i lite för hög fart ibland haha…

  3. Sanna

    Åh härliga sommar! Skönt att vi sluppit snöyra hittills så kanske vintern blir en månad kortare i år 😛

    Håll uuuuuut! Du klarar ju allt så nog ska du klara vintern. Sen får ni ju bo i en sprillans lägenhet. Det kommer ju kännas ännu bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.