Stormarknader…

…är så jävla trista. Men nödvändiga. (Yep! Ett "stör-mig-på-inlägg")

Visst, man sparar några hundralappar på att storhandla då och då men i ärlighetens namn: TID är ju också ett slags pengar och varje gång jag "bara" handlar lite då och på konsum och därmed lägger några extra kronor på dyrare livsmedel så känner jag ändå att det är värt det. Det är SÅ värt det!

Det går snabbt. Det är lite folk. Det är betydligt trevligare miljö. Det finns inte miljoner saker som pockar på uppmärksamhet. Det är trevlig personal som hälsar igenkännande. Det är lättare att undvika "Kom-å-köp-fällor". Ja, kort sagt: BÄTTRE!

Vi storhandlar ju såklart då och då, men jag känner mer och mer hur mycket energi som går åt bara att ta sig genom jätteparkeringen. Att ta sig genom den gigantiska byggnaden och ofta måsta springa på en och annan människa som man absolut inte vill varken träffa eller småprata med. Att jaga runt efter kupongvaror och att kuta halvt ihjäl sig när man kommer på att man glömt något.

*suck*

Nä fy, jag blir så less. Att storhandla är som ett jäkla evighetsgöra som man aldrig slipper undan. Men jag tror helt enkelt att det får bli mer sällan i framtiden. Min tid och mitt välbefinnande är minst lika viktigt som att spara några tjugor varje gång man handlar.

Jag vill inte vara helt slutkörd varje gång jag ränt runt på en stormarknad. Jag småhandlar hellre och tar det lugnt. Handlar man inte så mycket så kan man ju till och med cykla med varorna. En stor ryggsäck och starka benmuskler funkar rätt bra det med.

Storhandlade med lille B idag och han var jääääävligt missnöjd och då funkar inte ens en jäkla gratis banan. Nä, är han grinig blir jag också det och då blir allt bara katastrofalt elände.

Nu är det i alla fall tyst och lugnt i alla vrår. Har ingen soffa, ingen tv på och ingen man hemma så NUUU ska jag gå och sova. Hur underbart låter det inte?

*LYCKA*

 

G’natt alla läsare!

(Mamma, förlåt för alla svordomar)

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. LSL

    Blir spännande att se nya soffan. =)
    Och jag är så knäpp så jag tycker som att det är småtrevligt att storhandla.

    Vi saknar er.
    Kram kram

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till LSL (2012-06-26 01:04)
    Jag tyckte ju också att det var himla trevligt när jag bara hade ett barn. När jag hade två tyckte jag det var sisådär, men nu efter tredje så AVSKYR jag det… haha.. kanske beror på mängden man måste handla? 😀

    Synd att jag jobbade igår när ni hade fikadejt! Viggo hade plockat en blomma på kvällen som han skulle ge till B eftersom de ska gifta sig men den är inte i lika gott skick idag haha…

    Soffan kom och de har inte monterat!! :-O Åååh.. jag blir galen. Alltid ska nåt strula.. Bläh!

    Saknar er, vi får ta en dejt snart! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.