Det finns…

 …egentligen inte så mycket att komma med just nu.

När man jobbar, sover och minglar med familjen så finns det kanske inte så mycket spännande att berätta. 

I helgen har jag jobbhelg och en middagsbjudning hos en trevlig Tomtebofamilj att se fram emot. Både jobb och middag ska bli kul!

Jag har ju fått en hel del hat här och där på sistone och fått berättat för mig på nätet hur HATAD jag är och att det i princip vore bäst för alla om jag bara DOG… men näe.. *skakar på huvudet* Jag tänker inte göra det på ett bra tag faktiskt.

Jag skiter ju oftast i dem som hatar mig och koncentrerar mig på de som älskar mig, eller jaa.. åtminstone dem som gillar mig *skrattar* det är ju rätt svårt att tillmötesgå alla så jag fortsätter helt enkelt att bara… vara… JAG!

Det räcker långt har jag märkt. Dessutom har jag under veckan haft tillräckligt många möten med andra människor, både kända och okända för att kunna konstatera att jag varit rätt person på exakt rätt ställe precis just DÅ och det är en skön känsla. Jag är glad för det och jag mår riktigt bra. Provocerande va?! haha…

I övrigt så hoppas jag att alla får en skön helg och att jag snart har nåt roligt att berätta här i bloggen. Livet har gått sin stilla lunk i veckan och det är kanske inte så värst kul att läsa om?

Hare fint kära läsare!

Vi ses!

Vy från datahörnan…

"Finaste mannen i skönaste soffan"

(eller tvärtom? hihi..)

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Du är som en braständare=) Man blir varm av att läsa dig-antingen av ilska eller glädje dårå..jag tillhör de sistnämnda. Ha en skön helg din lilla duracellkaniin!

    Själv har jag jobbat 15 dgr av 16 å är ledig två nu…sovmorgon imorrn? eeh..ja.

    Solen går ner över Falkberget och strax ska vi äta grillade grönsaker, fetaost å nån gammgris.

    Kram Maja

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Skiddi (2012-09-07 18:35)
    Åh Maria, du är så go 🙂

    Haha.. jag läste lite snabb att du skulle äta… ”gammgris” *skrattar högt* men sen såg jag att det var RIS! Det lät i alla fall fantastiskt. Själv sörplar jag mitt morgonte och ska snart hasta till jobbet. Börjar kvart i sju.. men du… du sover säkert jättegott precis just: NU!

    Haha.. ett rim! Hoppas du får en toppendag! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.