Gissa vad jag just lärt mig? Jo, att hänga…

Från mobilen

Gissa vad jag just lärt mig? Jo, att hänga kylskåpspennan högre upp! Det blev ett brutalt uppvaknande imorse. En sjuk pappa i sängen som låtit som en förkyld elefant hela natten, en ilsken sjuåring som tappat bort spiderman någonstans i lägenheten.. Och så detta konstverk inristat i det ganska nymålade bordet. Suck och dubbelsuck. Jag som dessutom gett bort alla målarprylar. Nåväl, jag tror jag tar tillfället i akt och bara SMITER hemifrån idag. Måste ju ut och köpa lite färg haha.. Försöker se det positiva i eländet i alla fall: en JÄKLA tur att han inte gav sig på tapeterna *skrattar* nåväl, inredningen har ju varit skonad rätt länge så det var väl dags för ett missöde 😀 ha en bra dag alla som läser!

8 kommentarer

  1. undrande

    hur mycket tid lägger du ned på din blogg ?? har du tid med det viktiga i livet d.v.s barn och familj ?? jag tror du är en människa som bär på mycket ångest

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Mamma Brötis – på landet på riktigt (2012-09-23 21:29)
    Näe 🙁 Det är riktigt ordentligt karvat med bläckpennan så det får bli en sandpapperslipning och ett extra varv med färg. Tur det är kul att måla haha… Tapeterna har fått vara ifred än så länge *ta i trä*

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till undrande (2012-09-24 09:50)
    Hej ”undrande”.

    Jag lägger inte ner så mycket tid på bloggen. Varje inlägg tar inte många minuter i anspråk att skriva ner om jag är på mitt ”skrivhumör”. Sedan svarar jag på kommentarer som ramlar in såklart och de tar inte heller lång tid att skriva.

    Överhuvudtaget så är jag rätt sällan på nätet och hänger. Jag läser ett fåtal bloggar och jag har inte facebook. Inte heller använder jag msn eller icq eller skype och alla olika saker som finns. Vi har inte ens spotify (!!) vilket många verkar tycka är konstigt.

    I överigt så hänger jag mestadels med min familj och gör roliga saker precis som man gör när man har barn i familjen. Så jag vågar påstå att min familj: Min man och mina barn får det mesta av min lediga tid. Dessutom sover bägge barnen vid åttatiden på kvällen och jag tror att de flesta blogginlägg är skrivna efter den tiden.

    Eller… kanske tycker du att jag är en kass morsa som inte parkerar mitt arsle bredvid deras sängar och sitter och TOKGLOR på dem medans de sover? *skrattar*

    Och slutligen så kan jag bara säga så här: De flesta människor bär på ångest i antingen liten eller stor skala.. Det ingår i livet liksom. Och jag vågar påstå att min ångest tillhör normalgraden. Jag begränsas inte av den och jag sover gott om nätterna så nu behöver du inte ”tro” längre. Nu vet du 😉

  4. undrade 2

    då undrar man helt enkelt . HAR DU ETT ARBETE ? i sådana fall hur jobbar du ? från hemmet ? ..eftersom du har tid att blogga och skriva dessa allmänt naiva livsåskådningar . NÄ , vet du vad ! , samtalsterapi och insättning av antideppresivt ? kanske något för dig ?????? sedan tycker jag du ska hålla din hy lite renare , usch inte fräscht . som mamma tycker jag det är tragiskt att hänga ut sina egna BARN på internet hursomhelst !!! det är bara du du du du , boooring ..

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till undrade 2 (2012-09-24 14:52)
    *skrattar* NÄE.. jag har inte ett arbete, jag haar faktiskt TVÅ.. Hur många jobb har du själv eftersom du verkar ha så mycket tid till att gnälla och klaga på människor som du läser om på nätet och som du bara hittar fel på?

    Vore det inte bättre om du själv tog en näve piller och satte dig hos en psykolog och grät ut dina sorger och besvikelser istället?

    För om du envisas med att göra det här hos mig i form av elakheter så får du nog börja betala mig haha…

    Och vet du: Jag tycker att du ska sluta läsa min blogg. Jag tror inte att den är bra för dig 😉

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till kent (2012-09-28 11:24)
    ”Förkänar”?

    Åh, jag antar att du menar: ”förskönar”? 🙂 Japp, han såg det väl som ett stort vitt papper där han ville göra ett litet konstverk.. alltså har han förskönat bordet på sitt eget lilla sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.