Tack & Hej!

 

 

"Helena Nilsson Springare

På VK-bloggen sedan onsdag 08 juli 2009"

 

Åttonde juli 2009?? Nej… Det stämmer INTE! Fel, fel fel av vk.

Jag började nämligen blogga Torsdagen den 19:e februari 2009. Alltså snart 4 år sedan.

Jag har hunnit med massor och jag har bloggat om familjeliv, barn, bebisar, graviditet, förlossning, fjortisar, outfits, husförsäljning, vänner, ovänner, semestrar, kläder, missbruk, knark, sprit, sex, djur, kärlek, falskhet, betraktelser, böcker, möbler, mat, dikter, åsikter, skoj, allvar, framtid, dåtid, nuet och bara livet i allmänhet.

Jag har delat massor med Er som läser och jag har fått mycket tillbaks av i form av kommentarer och åsikter. Jag har fått mycket positiv feedback av många, men jag har även fått skit och dumheter av några få.

Jag uppskattar faktiskt bägge delarna hur konstigt det än låter. Bloggen har varit levande och verkar ha betytt mycket för många. Både för dem som älskar mig, men även för dem som älskar att HATA mig…

Det är kul att veta!

Jag har fått vara med och dela med mig av mina åsikter på andra ställen just på grund av bloggen och det känns toppen!

Men nu…

Är jag i ett läge där jag inte kan skriva. Jag VILL skriva, men jag kan inte just nu. På grund av omständigheter som jag aldrig trodde skulle inträffa i just MITT liv.

Jag har en historia som jag vill berätta för hela världen, men det är inte läge just nu. Kanske kan jag berätta min historia först om några år?! Det vet jag inte än. Jag vågar inte ännu. Så mycket vet jag.

Dock så vet jag att jag kommer att sakna bloggen och jag kommer att sakna mina läsare. Jag kommer att sakna känslan av att klicka in sig och se att det lyser rött bredvid ordet "kommentarer". Det har alltid gjort mig väldigt glad, oavsett innehåll.

Jag kommer att sakna positiva vibbar som många av Er gett mig och jag kommer att sakna spydiga elakheter som jag då och då fått svara på.

Jag kommer att sakna en hel del men mest av allt kommer jag att sakna själva skrivandet.

Om andan faller på så kanske jag skriver ändå. Fast för mig själv. Allt är inte lämpat för publicering just nu.

Min tanke är att jag kanske kan blogga längre fram i livet. Vem vet? Kanske skapar jag en ny blogg på ett annat ställe? Eller så väcker jag denna blogg till liv framöver. Till våren? Till sommaren? Till hösten?

Jag vet faktiskt inte. Vi får vänta och se. Tiden får helt enkelt utvisa vad som komma skall. Men fram tillls dess så ska jag leva här och nu. 

IRL

Tusen tack till alla som hängt med!

Helena e lack

Lack på jääävligt mycket då och då men på det stora hela rätt glad och nöjd!

 

 

Ha det fint alla!

*vinkar*

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , ,

16 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Då ska jag ge dig ett rött tecken, på att du fått en kommentar. Det är ju bara du som kan bestämma om du ska blogga eller inte, så är det ju bara. Även fast det finns dom som kommer att sakna din feja som brukar poppa upp lite då och då. Det har varit så j-kla my´cket här också så ibland undrar jag hur jag ens kan sitta upprätt, men… jag tuffar på och ser vart det barkar. Kanske vi hinner ses någonting till veckan? Hör av dig //Kram

  2. Anna

    Jag kommer att sakna din blogg med dina klokheter och som präglas av ett ovanligt vettigt ”tänk”. Jag hoppas att den historia du skulle vilja berätta är av det positiva slaget:) Och kanske får vi höra den lite längre fram, vem vet? Hur som helst – livet är livet och olika saker behöver prioriteras vid olika tidpunkter och det är bara du som kan veta vad som är viktigast och bäst för dig. Ha det gott så länge och var rädd om dig och din familj.

  3. Marja Granqvist

    Tråkigt att du inte kan blogga, men jag respekterar ditt beslut och hoppas att allt ordnar sig så att vi hör av dig snart. Om du startar en blogg på ett annat ställe kan du väl höra av dig ex per mail… om du vill att jag ska läsa förstås.
    Din blogg var en av de allra första jag började läsa när jag halkade in på Vk-bloggarna och jag har alltid gillat att läsa det du skriver. Jag håller tummarna att du klarar dig genom detta som hänt. Kramar.

  4. Erika Lindström

    För vilken gång i ordningen slutar du blogga?
    Du håvar ju bara efter sympatier och att folk ska skriva hur mycket de vill du ska fortsätta blogga…

    Sluta upp med sånt! Du har läsare av en anledning: du skriver bra och intressant! Räcker inte det som bekräftelse?!

    Kämpa på nu tjejen!

  5. hanna j

    Oj Helena det lät ju inge bra!:/ har varit så roligt att läsa om ditt/erat liv och dina kloka inlägg som faktiskt har gett mig väldigt mycket när vi inte ses så ofta! Men då får vi faktiskt ta och höras och träffas irl istället när vi kan! Ta hand om dig och familjen och hälsa 🙂 kram

  6. Josephine

    Åh NEJ, jag tycker verkligen om ditt bloggande. Din ärlighet och klokhet kommer jag verkligen att sakna, men önskar dej all lycka och vill ge dej ett stort tack för allt du delat med dej. Kram

  7. Maria Skiddi

    Men skit åxå=(( det var tråkiga nyheter än om jag respekterar budskapet. Du har betytt mycket med din stil av positivism och klargöranden över varats olidliga lätthet (och svårighet..)

    och jag är säker på att du kommer tillbaka!

    Jag önskar dig all lycka och välgång var du än befinner dig på livets E-4 eller krångliga stigar. D´vet du.

    Kram från Majaberta Rosensnärta i Falkan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.