Gamla foton…

…är väl det enda som jag kan dela med mig av just nu. Sitter och rensar bort massor med bilder i datorn och när jag går igenom en mapp så hittar jag denna som jag tog i Maj 2012.

Den ensamma lilla ankan som simmar omkring i dimman kring kärleksviken en morgon när jag sprang runt sjön. Och med tanke på att bilden är tagen med en gammal nokiatelefon så måste jag säga att det ändå är en rätt bra bild.

Jag är ju inte så teknikintresserad och har varken mobil eller kamera i värstingmodeller. Snarare tvärtom så vill jag bara ha små enkla pryttlar som jag snabbt kan hala fram ur fickan och trycka på en knapp för att få önskad effekt. Fånga ögonblicket och fort ska det gå 🙂

Speglar väl mig och min person i enkla drag: Snabb, enkel och effektiv! Haha…

Ankan var ju också rätt lik mig… Ensam, men målmedveten och nöjd över att befinna sig i lugn och ro.

telen 444

”Vaere för dåre där på stranden?! Kan hon sticka så man får va ifred?! *Kvack*”

Fler gamla glimtar ur mitt liv lär ju dyka upp framöver med tanke på att nuet inte är särskilt spännande. Mitt liv är ovanligt ”normalt” at the moment och då är det inte många som intresserar sig för bloggen har jag märkt 😉

Nå, hoppas ni som läser mår bra! För det gör jag.

🙂

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Låter ju hur bra som helst, ibland är det skönt att slippa den där spänningen också, vad som ska hända nästa minut eller vad som väntar bakom dörren 🙂 //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Precis.. när allt bara flyter… som min vän ankan haha.. 😀

   Hoppas allt är bra med dig också! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.