Monday means feelgood!

Japp! Jag älskar måndagar och har alltid gjort.. Denna måndag är inget undantag 😀 Idag är jag ledig och har tänkt att fördriva tiden med att packa upp och tvätta efter resan och så ska jag ta och plocka ner den sista adventsstjärnan från vardagsrumsfönstret haha… Den kom sent upp och fick hänga längre än vanligt. Men sån är jag.. Lite vimsig och respekterar absolut inga traditioner annat än dem jag själv känner för.

Ni som känner mig vet ju att jag har både en och annan påsk och julpryl uppe i lägenheten året om haha..

Men jag bor här å jag gör som jag vill 😀

Som det säkert märks redan nu så är jag pigg och glad och mår fenomenalt bra efter en vecka i solen! Som alltid när jag och mina tre killar drar iväg utomlands så har vi det så himla bra tillsammans. Vi har sovit tio timmar per dygn, vi har käkat god mat, vi har träffat roliga människor och vi har tankat sol och värme så att det förhoppningsvis räcker vintern ut!

Vi har skapat minnen för livet tillsammans och som vi har skrattat den här veckan som varit.. Till exempel det här scenariot: NÅGON (jag säger inte vem) fes i en taxibil så att alla övriga skrattade sig fördärvad medans taxiföraren blev sur. Han uppskattade inte fislukt i sin fina taxibil och muttrade några väl valda fraser på spanska.. Haha… Inte ens att han fick dricks gjorde honom gladare. Sensmoral: FIS ALDRIG I EN BIL! Speciellt inte i en taxi.

Eller vad sägs om när vi var på fin restaurang och glömde ta med oss bankkortet (telefoner och kort låg bortglömda hela resan) och jag fick pantsätta hela familjen medans jag hastade tillbaks till hotellet för att hämta kortet för att sen kunna betala för oss..  😀 Något spännande alltså.

En annan rolig grej var när pappan jagade duvor på stranden i sina nya badbrallor köpta i en gay-shop. Det finns det dessutom bildbevis på, men det är nog bäst att jag behåller för mig själv. Men vi höll på att garva läppen av oss och det gjorde resten av strandbesökarna med hehe…

Ja, min familj är en stor källa till glädje och jag känner mig lyckligt lottad som har dem. Vi alla har haft ett tufft år 2017 men nu börjar jag känna att livsandarna återvänder. Det tackar jag mina tre grabbar för. Liten, mellan och stor. De är verkligen helt fantastiska var och en!

heart

IMG_1813

Inte stillsamt med dessa tre i poolen  😀

IMG_1568

Gran Canaria is very gay friendly 🙂

heart

IMG_1835

Jimpa & Viggo tjatade på livvakten att få bada trots röd flagg! Det var gigantiska vågor vissa dagar…

IMG_1861

Vissa andra tog en powernap mitt på stranden efter badet.

IMG_1889

Att kliva upp mitt i natten för att åka hem till vintern var ingen HIT!

🙁

Resan hemåt gick som alltid hur bra som helst trots att vi var tvungna att landa i Danmark för att tanka på grund av hård motvind. I alla fall så kom vi hem och väl hemma bland snömassorna så kändes det inte så himla tokigt ändå! Att få sova i sin egen säng var hur skönt som helst och jag uppskattar både att resa iväg och att komma hem.

Köpte jag något då? Jooo… världens sötaste lädersandaler med pärlor och broderier. Från ”Musse and cloud”

IMG_1907

Helt underbara och väl hemma så grämde jag mig att jag inte köpte svarta också eftersom mina svarta sandaler bara lär hålla max en sommar till! Ett lyxproblem som man i vår del av världen kan grubbla på emellanåt. Jag är bortskämd. Jag vet det!

Jag köpte också en vit asymetrisk tröja i bomull som blev en direkt favorit!

IMG_1925

Håret fick sig en något ljusare nyans med hjälp av kamomill, havsvatten och solsken. Balsammetoden är perfekt när man drar på resa eftersom man inte behöver ha med sig något för håret annat än en flaska balsam och en kam.

Ja, det var väl de mest rumsrena bilderna som jag kunde visa Er. Nu spånar vi redan på nästa resa till solen och om vi får som vi vill så kanske det kan bli två veckor nästa gång. Det vore härligt..

Ha det så bra allihop så hörs vi snart igen! 🙂

heart

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.