Månadens bästa må-bra-grejs har äntligen…

Månadens bästa må-bra-grejs har äntligen...

Månadens bästa må-bra-grejs har äntligen landat hemma hos mig. Jag har ett helt skåp i mitt kök där jag har alla möjliga hälsofrämjande saker. Och.. det mesta funkar hur bra som helst. 🙂 på vintern känns det ju lite extra angeläget att hålla sig hyfsat frisk. Speciellt när ”Vabruari” närmar sig… haha..

Men att januari nästan är över känns konstigt. Var tar tiden vägen liksom? Dagarna blir tack o lov längre och ljusare nu för varje dag som går och just nu så tillåter jag mig också lyxen att inte ta livet på så stort allvar.. jag kommer ändå inte levande ur det.. men jag kan göra vad jag kan för att må bra så länge jag lever i alla fall. 🙂

Hoppas alla Ni som läser också mår bra!

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

  Hej Lotta! Det är bara förbjudet för dem att sälja och påstå alla positiva effekter .. produkten i sig är inte förbjuden och säljs numera som en slags reningsprodukt för vatten..

  Det finns massor med intressanta artiklar att läsa om kollodialt silver och eftersom produkten är en riktig ”konkurent” till många dyra läkemedel (som inte ens skulle behövas) så förstår jag varför produkten svartmålas. Det handlar om extremt mycket pengar för vissa Läkemedelstillverkare exempelvis.

  Själv ”upptäckte” jag den här produkten för typ 5 år sen och den har hjälpt mig (och familjen) hur mycket som helst med mycket som har med den fysiska hälsan att göra. 🙂 en riktigt superbra produkt!

  • Ann-Charlotte Johansson

   OK kände igen namnet från någon artikel jag läst och blev förskräckt för din skull. Verkligen en spontan kommentar från min sida. Var orolig produkten skulle vara farlig / kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.