Dundret levererar som vanligt…

Dundret levererar som vanligt massor med good...

Dundret levererar som vanligt massor med good energy 😀

Jag och kidsen njuter av sportlovet och tar dagen som den kommer: inga tider att passa, ingen almanacka att följa, inga måsten överhuvudtaget .. det är precis en sådan vecka som jag behöver då och då för att kunna vara den Helena som min familj vill ha och behöver.

Ikväll vankas det lite roligheter också. Vi ska ut och spana på Ronny Eriksson. Han som ”älskk-kkar Gunde Svan” haha…

Ja, sån är min tillvaro just nu och det finns ingenting att klaga på. Dessutom fick jag ett glädjande besked från skatteverket igår kväll om att jag får tillbaks på skatten i en sån omfattning att jag kan åka någonstans och göra nåt skoj med familjen!

Ja, så just nu är jag så himla glad och mår så jävla bra! 😀 känner att det faktiskt är läge att skryta om hur bra jag mår så här offentligt i VK-bloggen.. även om jag är medveten om att det finns dem som avskyr när jag mår bra. Men såna typer kan jag inte fästa någon vikt vid något mer, eftersom jag helt enkelt inte ”har råd med det”. Jag kan inte tillåta min dyrbara energi att få sippra ut till såna amöbor som lever på och älskar när andra mår dåligt. Usch..

Nåväl, nu ska jag äta frukost nummer 1 (ja, jag äter alltid 2 st frukostar) 🙂

Önskar Er alla en fin helg. Gläds åt alla Era dagar i livet, även de dåliga.. för annars märker Ni inte när de extra fantastiska dagarna dyker upp i livets flöde.

<3 Kram

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Åh så underbart att få igen pengar, det är ju nästan som att vinna på triss 😀 Och lika härligt ser ni ut att ha det, tyvärr delar jag inte era intressen för skidbackar, men omgivningarna duger säkert dom med…haha! //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Vi har det så himla skönt.. idag har jag varit på Thaimassage och nu varvar jag vila på soffan och slipa / måla ett bord haha.. finfina aktiviteter 😀 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.