Semesterflips

Nu har jag gått in i semestermoodet på riktigt!

Så-jääääkla-härligt  😀
Svägerskan och barnens kusin dök upp här för några dagar sedan och vi har det väldigt mysigt.
Vi kollar aldrig på klockan och vi alla äter, sover och skrattar om vartannat. Vi hänger runt i hela stan och shoppar både gammalt och nytt på diverse butiker och idag blev jag så himla glad för jag hittade äntligen en cirkusjacka / kavaj som jag har jagat i många, många år.
Den var liiite för ny och liiite för kort för att vara 100 procent perfekt, men den var helt klart det bästa jag hittat hittills så jag slog ändå till. 65 spänn är den helt klart värd.
Kan man annat än att älska Umeås secondhandflöde av begagnade (och ibland nya) kläder?
I alla fall så hittade jag också rosa och glittriga Havaianas idag på Gina Tricot för bara 90 spänn! Galet fynd med tanke på att de kostar ca 300 spänn egentligen. Hutlöst ordinariepris med tanke på att det bara är en fotlängd skumgummi med ett gummiband på.
Jag avskyr att betala för dyra märken när det rör sig om massproduktion, men betalar gärna om det är hantverk eller på något sätt unikt och kanske värt den dyra pengen.
Dyra märkesprylar behöver inte alltid vara bättre eller ens av hög kvalité även om många gärna vill tro det!
I alla fall så är jag himla nöjd över mina fynd.
Å nu ska vi fortsätta semesterhänget med allt vad det innebär. Nån solbränna är det ju inte tal om att underhålla, men med tanke på hur underhållande sällskap jag har dygnet runt så spelar det ingen roll. Sol eller ej, jag är ändå en jävligt glad tjej haha…
Tacos vegostyle
Life is good

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.